Хотел Тихия Кът

ЗА НАС

Комплекс „Тихия Кът“ разполага с:

Хотел с 10 стаи, всяка от които със собствен тематичен дизайн, пренасяща Ви във различни епохи без да Ви липсва нищо от съвремените потребности.
Ресторант и Зелена градина с басейн, където ще можете да опитате нашите кулинарни изкушения в приятна и спокойна обстановка.
Спа център състоящ се от зона за релакс , сауна, стая за масаж, солна стая, както и джакузи на открито намиращо се на една от нашите зелени тераси.

Нашата мисия ...
Комплекс „Тихия Кът“ е изцяло изграден и фокусиран върху опазването на околната среда,  с идеята да предлагаме качествени екологични услуги на нашите клиенти. Зелените ни покриви населени с разнообразни видове животни са без алтернатива в бранша и създават райска обстановка за нашите гости. Ние ценим и се грижим за  природните ресурси и вярваме, че трябва да го наложим като стандарт в туризма. С нови идеи и подходи искаме да спрем да изискваме от природата това, което не можем да и върнем.

 

 

Другите за нас ...
Списание “Икономика” ни бяха на гости , за да споделим с тях и техните читатели нашето зелено виждане за бъдещето. Как с креативност и много труд можем стъпка по стъпка да направим нещата възможно най-добри за нашето бъдеще. Ние вярваме, че от нашите действия днес, зависи как ще живеем утре !  Може да прочетете цялата статия тук: https://www.economic.bg/bg/a/view/tihija-kyt-kydeto-krygovata-ikonomika-se-vyrti